Зірка "Друзів" не хоче розлучатися з чоловіком

1 листопада 2010, 18:18

Актриса Кортні Кокс врешті вирішила пролити світло на свої складні взаємини з чоловіком Девідом Аркеттом.

Про розлучення пари, як має спільну 6-річну доньку, наразі не йдеться, повідомляє "People" із посиланням на "TV Week".

"Я не знаю, що буде далі, але це не те щоб ми розлучилися. Це розставання, і я гадаю, для цього потрібно багато мужності... Що б не мало статися, це буде для нас кращим", - запевнила Кокс.

"Іноді ти розумієш: о, ми справді віддалилися одне від одного", - зізналася 46-річна акторка.


За чоловікові скандальні одкровення у популярному радіо-шоу Кортні, вочевидь, зла не тримає - мовляв, Девід просто "дивак".

"Я певна, що людей, які слухають радіо, розважили його історії", - сказала зірка "Друзів".

Витримці Кокс можна лише позаздрити. Адже її чоловіченько встиг розпатякати радіослухачам чимало пікантних фактів з їхнього з нею особистого життя.

Зокрема, Девід зізнався, що рюмсав після того, як переспав з іншою жінкою, бо усвідомив, що їхню з Кортні близькість тепер втрачено назавжди, пише "The Showbiz Spy".

"Після першої дівчини, з якою я переспав, кілька днів по тому, я наче плакав. Це був кінець усієї тієї близькості, яку я ділив із моєю дружиною", - розповів він.

"В цьому бракувало того емоційного кохання, яке я завжди мав із Корт", - зізнався Аркетт.

39-річний актор похвалився, що, з часів їхнього з жінкою розриву встиг переспати з офіціанткою, а також згадав якусь біляву австралійку, з якою познайомився в готелі.

Попри все це, Аркетт щиро запевнив радіоаудиторію, що "досі до дідька кохає свою дружину" і за всі 11 років шлюбу жодного разу її не зраджував.

Нагадаємо, про своє рішення пройти "випробування розлученням" Кокс та Аркетт оголосили на початку жовтня.

Вже за кілька днів Аркетт завітав на радіошоу Говарда Стерна та розповів широкому загалу про свою нову подружку. Остання прославилася тим, що від неї колись нібито дістала прочухана сама скандалістка Ліндсей Лохан.

Фото "The Showbiz Spy"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів