Агілера на Хелловін наспівала собі мільйон доларів?

3 листопада 2010, 17:04

Співачка Крістіна Агілера плідно відгуляла Хелловін і розповіла про те, як їй ведеться після нещодавнього розриву з чоловіком Джорджем Бретменом.

"Було багато сліз та смутку", - зізналася Агілера в інтерв'ю журналу "Redbook", пише "The Showbiz Spy".

"Неможливо одразу переглянути саму себе та своє життя. На щастя, у мене є мама та невеличкий гурт близьких друзів, які заради мене тут 24 години 7 днів на тиждень, кому я довіряю та від кого залежу", - поділилася вона.

За словами Агілери, саме підтримка близьких людей допомагала їй рухатися вперед у найтяжчі дні. Тоді їй "навіть несила було підвестися з ліжка", не кажучи вже про піклування про маленького сина Макса.


До слова, особисті негаразди не завадили співачці плідно провести Хелловін. Артистка у відьму не перевдягалася, проте у винагороду одержала дещо більше за цукерки.

За суботній виступ на приватній вечірці Агілера отримала близько мільйона доларів, повідомляє "TMZ".

Замовником вечірки начебто був відомий інвестор Чарльз Брандес, який щороку на Хелловін влаштовує супердорогу гульню у своєму маєтку в Сан Дієго.

Подейкують, спів Агілери обійшовся 67-річному багатієві більш ніж у 16 тисяч доларів за хвилину. І це не рахуючи витрат на перукарів, візажистів, транспорт тощо.

Щоправда, деякі джерела наполягають на тому, що Брандес не витратив на Крістіну більше 500 тисяч доларів. Проте кілька обізнаних інформаторів з табору співачки називають суму саме у мільйон.

Фото з сайту "The Showbiz Spy"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів