Лорак зізналася, що робить з собою у ліжку вранці

5 листопада 2010, 11:02

Співачка Ані Лорак розповіла, як їй вдається підтримувати себе у відмінній фізичній формі, пише "Live Story" з посиланням на журнал "Prevention".

Кароліна запевняє, що її фігура - результат роботи на сцені, а також наслідок активного способу життя.

"У мене багато концертів, а дві години - живого шоу на сцені дозволяють постійно тримати організм у тонусі. Мені здається, якщо я перестану виступати, тоді і почнуться проблеми з вагою", - сказала 32-річна Лорак в інтерв'ю журналу.

У співачки є програма-мінімум вправ, розрахована на 30-40 хвилин, які вона щоденно виконує вдома.

"Ледве прокинувшись, ще лежачи у ліжку, починаю качати прес, піднімаючи ноги - разів 20-30. Потім встаю і роблю нескладні вправи для голови, потім плечей і рук. Після відтискаюся від підлоги 20 разів", - перерахувала основні вправи Ані.

"Ще дуже важливо виконувати розтяжки для всіх м'язів, потім обов'язково сідаю на шпагат. Дуже допомагає прокинутися і підбадьоритися контрастний душ", - додала вона.

Втім, як каже артистка, у цій справі важлива регулярність: "Весь секрет у тому, що ці процедури необхідно робити щодня, і тоді, крок за кроком, досягнеш результату".

Салон краси Лорак, за її словами, відвідує раз на місяць - частіше не виходить. Там співачка робить масаж, обгортання, обожнює маски для обличчя з водоростей, яка нібито дає гарний ефект.

"Але що стосується масажу, він дієвий у поєднанні з активним способом життя й обмеженнями у їжі. Тільки комплексна програма, яку бажано проводити регулярно, дасть результат. Іншого шляху не існує, і чудес, на жаль, не буває", - резюмувала Лорак.

Фото "Prevention"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів