Берлусконі возив дівок та наркотики приватним літаком?

5 листопада 2010, 14:11

Проти скандального італійського прем'єра Сільвіо Берлусконі висунуто чергове грандіозне звинувачення.

Приватний літак політика використовувався задля доставки марихуани на приватні секс-вечірки, що проходили на його віллі на Сардинії.

В цьому слідчих запевнила 28-річна дівчина за викликом Надя Макрі, повідомляє "The Telegraph".

Макрі стверджує, що "косячками" з марихуаною частували 25 жінок, які були запрошені на "Villa Certosa". Саме на цій віллі гостинний Берлусконі свого часу приймав російського та британського прем'єрів - Володимира Путіна та Тоні Блера.


"Травичку пропонували у кожній кімнаті, її привозили приватним літаком прем'єр-міністра", - йдеться у стенограмі допиту Макрі, оприлюдненій італійськими ЗМІ.

"Я бачила за курінням багатьох гостей, але самого прем'єр-міністра - ніколи", - стверджує Надя.

Повія стверджує, що навідувала Берлусконі у його приватній резиденції поблизу Мілана та на сардинській віллі. Розваги зі жрицею кохання обійшлися прем'єрові у 10 тисяч євро.

"Він особисто дав мені гроші у конверті", - свідчить жіночка.

Цікаву деталь розповіла ще одна гостя Берлусконі - 18-річна виконавиця танцю живота, відома в одній з соціальних мереж як "Рубі, викрадачка сердець". Дівчина стверджує, що на своїй віллі італійський прем'єр поставив мармурову статую самого себе в образі Супермена.

Водночас закиди щодо сороміцьких гулянок категорично відкидає адвокат політика.

"Йдеться про заяви, які вже були спростовані іншими свідками...Вечірки на "Villa Certosa" завжди проводяться із максимальною пристойністю", - запевняє адвокат Берлусконі.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів