Мішель Обама відмовляється народжувати і тринькає гроші

5 листопада 2010, 16:21

Подружжя Обами переживає серйозну кризу. Причиною негараздів у першій парі США є те, що Мішель категорично не бажає народжувати чоловікові ще одну дитину.

Про це повідомляє "The Showbiz Spy" із посиланням на "Globe".

"У шлюбу Обам жахливі проблеми. Мішель розбиває серце свого чоловіка, відмовляючись народжувати ще одну дитину", - повідомило джерело.

Інформатори запевняють, що під час однієї з несамовитих сварок з першою леді Барак спересердя навіть зняв свою весільну обручку.


Окрім того, американський керманич невдоволений чималими витратами першої леді. Подейкують, що на наступний рік Мішель запланувала витратити 2 мільйони доларів.

Найвпливовіша жінка світу не шкодує грошей на подорожі, шопінг та ремонт, пише "The Showbiz Spy" із посиланням на "National Enquirer".

"Президентські радники нещодавно очманіли, коли дізналися, що Мішель організовує в новому році екзотичні подорожі зі своїми подругами - на додачу до того, щоб причепурити житлові помешкання в Білому домі, та її планів зробити деякий ремонт в їхньому домі в Чикаго", - повідомив інформатор видання.

"Вони підрахували, що усі ці витрати перевищать 2 мільйони доларів", - зазначило джерело.

Іще один родинний секрет Обами може невдовзі виплисти на поверхню. Він стосується батька американського президента, Барака Хуссейна Обами-старшого. За розповсюдженою раніше версією, батько американського президента загинув у 1982-му році в автомобільній аварії.

Про те, що батька насправді було вбито, начебто збирається заявити сестра американського президента у своїй скандальній книжці.

Фото "The Showbiz Spy"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів