Джуліанна Мур назвала слова Берлусконі ідіотськими

8 листопада 2010, 12:53

Американська актриса Джуліанна Мур назвала висловлювання італійського прем'єра Сільвіо Берлусконі "невдалим, архаїчним та ідіотським".

Таке обурення 49-річної акторки викликала відповідь політика на закиди преси щодо його сексуальних стосунків із молодою красунею.

Видання "The Guardian" наводить слова Берлусконі: "Краще любити гарних дівчат, аніж бути геєм".

Гостру відповідь політикові Мур виголосила під час прес-конференції у Римі з нагоди вручення їй відзнаки "Marcus Aurelius Award", повідомляє "The Hollywood Reporter".


"Натякати або казати, що у гомосексуальності є щось неправильне - це недоречно, і ніяково, коли люди продовжують триматися за цю неправду", - сказала Мур, викликавши гучні оплески аудиторії.

Мур дорікнула Берлусконі гомофобством

Актриса також відверто висловила своє ставлення до всиновлення дітей гомосексуальними парами.

"Що потрібно дітям - це двоє люблячих батьків: і байдуже, чи це будуть дві мами, чи два татка, чи мама й тато", - зазначила вона.

Нагадаємо, у серпні оголені принади Джуліанни Мур шокували офіційну Венецію. Тоді мер міста звелів "одягти" акторку, зображену на рекламному плакаті.

Нагадаємо, Джуліанна Мур відома за ролями у кінострічках: "Ідеальний чоловік", "ночі в стилі бугі", "Кінець роману", "Корабельні новини", "Магнолія", "Ганнібал", "Дев‘ять місяців", "Далеко від раю", "Приватне життя Піппи Лі" тощо.

Фото "The Associated Press"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів