Мати Джексона розповіла про його залежність, а батько - про побиття

10 листопада 2010, 10:13

Мати покійного співака Майкла Джексона розповіла про його одержимість пластичними операціями, а татусь зізнався, що не шкодує про побиття своїх дітей.

Про померлого поп-короля його близькі говорили на ток-шоу Опри Вінфрі, повідомляє "The Showbiz Spy".

За словами 80-річної Кетрін Джексон, уперше її син звернувся до хірургів через хворобу вітіліго, бажаючи позбутися знебарвлених плям на своїй шкірі.

"Він не хотів виглядати "наче плямиста корова", - поділилася місіс Джексон.

Свого часу Майкл визнав, що у своєму житті зробив дві "косметичні процедури". Кетрін спростувала цю синову заяву, запевнивши, що насправді операцій було набагато більше. Що й так могли легко помітити як фанати, так і критики співака.

"Я чула, що люди стають залежні від пластичної хірургії, і я гадаю, що саме це сталося з ним", - сказала мати Майкла.

На шоу був присутній також батько співака, Джо Джексон, який спершу в розмові з Опрою намагався заперечити, що шмагав своїх дітей.

"Я не шкодую про биття", - врешті зізнався він.

"Це вберегло їх від в'язниці та втримало на правильному шляху", - запевнив татко Джо.

До Джексона "доколупуються" навіть після його смерті

У грудні компанія "Sony Music Entеrtainment" має намір випустити посмертний альбом співака, що матиме назву "Michael". До нього увійдуть пісні, записані Джексоном в останні роки його життя.

Одна з композицій, "Breaking News", була представлена на сайті артиста.

Під час підготовки до виходу альбому не обійшлося без казусів. Так, декому обкладинка диску нагадала про іншого виконавця - співака Прінса. Мовляв, на початковому її варіанті можна було розгледіти навіть особистий символ Прінса, втім, пізніше цей елемент зник з картинки на сайті "Sony", пише портал "TMZ".

Дехто ж із членів родини Джексона взагалі не певен, що на платівці лунає саме його голос. Подейкують, що у справжності деяких пісень засумнівалися старші діти поп-короля, Періс та Принц.

"Я слухала це... Звучить не так, як він", - сказала сестра покійного співака Ла Тойя, пише "TMZ".

Втім, юрист, який опікується статками Джексона, запевнив, що ним були залучені експерти для оцінки справжності треків. Усі вони підтвердили, що голос на них належить саме Майклові Джексону, повідомляє "TMZ".

Фото "TMZ"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів