Рікі Мартін одружиться?

11 листопада 2010, 10:30

Популярний співак Рікі Мартін розповів про своє імовірне одруження з чоловіком та біологічну маму своїх дітей.

Рікі Мартін був би не проти одного дня вирушити до вівтаря, проте лише з чоловіком своєї мрії.

Про свої віддалені матримоніальні плани артист, який офіційно визнав себе геєм, розповів під час американського телешоу "Extra", повідомляє "The Showbiz Spy".

"Я хочу мати таку можливість. Я сплачую податки. Як же так, що люди можуть мати таку можливість, а я ні? Я гадаю, що ми потроху працюємо над цим", - сказав співак.


Артист зізнався, що нині у його житті є серйозні стосунки, проте розкривати ім'я коханого, вважає він, ще зарано.

"Ми знаємо, що це врешті станеться... Ми щасливі. Мої діти його люблять. Він любить моїх дітей. Ми кохаємо одне одного", - поділився Мартін.

А нещодавно співак, який виховує дворічних синів Матео та Валентіно, розповів, як обирав для них біологічну маму.

Мартін згадує, що годинами сидів в інтернеті та переглядав профілі бажаючих стати донором яйцеклітин, аж поки не вловив потрібні флюїди від кандидатки.

"Знаєте, йдеться про енергетику. В цьому випадку я наче відчув щось в її очах та її посмішці", - розповів він.

У день, коли його малята, народжені сурогатною матір'ю, з'явилися на світ, співак знаходився у кімнаті поряд з пологовою залою та чув їхній перший крик.

"Медсестра дала їх мені, і я став пригортати їх, і це було дивовижно. Я маю на увазі, це неймовірно. Бог є. Це чудово, і вони схожі на мене", - зауважив Рікі у коментарях "The Showbiz Spy".

Як і належить зразковому таткові, Мартін сам купає синів, годує, міняє підгузки, вкладає спати та співає колискові. Зазвичай це іспанські пісні, проте іноді маленькі Матео та Валентіно чують від тата й класичний рок.

Фото "The Showbiz Spy"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів