Домогаров погрожував коханці: "Тобі п***ць!" АУДІО

11 листопада 2010, 16:24

У російській жовтій пресі розгорівся скандал. Відомого російського актора Олександра Домогарова звинувачують у насильстві та погрозах.

Стверджується, що Домогаров піднімав руку не на одну з своїх жінок, а одна з них "злила" у пресу аудіозапис своєї жорсткої розмови з зіркою.

Як пише "Комсомольская правда", зірка серіалів "Графиня де Монсоро" і "Марш Турецького" погрожував своїй коханці, молодій акторці Айгуль Мільштейн розправою.

У телефонній розмові 47-річний актор з матом погрожував дівчині, що її порвуть його дружини. Нагадаємо, у Домогарова офіційних шлюбів було три.


СЛУХАЙТЕ АУДІО з погрозами Домогарова:

На таку агресію актора нібито підштовхнула стаття в одному з глянцевих журналів, у якій Айгуль розповіла про свої з ним інтимні стосунки. Роман дівчини з зіркою кінематографу тривав, за її словами, півтора роки.

Чергова пасія Домогарова вирішила на ньому пропіартися чи викрити?

"І тільки заради своєї акції "Зірки проти насильства" я розповіла свою історію. І це вивело Домогарова з себе. Знову почалися дзвінки, погрози. Причому Саша погрожує мені не кілерами, не самим собою, а своїми дружинами!!!" - заявляє журналістам 24-річна Айгуль.

Власне, роман молодої дівчини і маститого актора протікав не так вже гладко.

"Пам'ятаю, як він одного разу вдарив мене по обличчю, я зі страху втекла в його спальню і закрилася. Сиділа у кутку і плакала. Саша ледве не вибив двері, кричав на мене: "Яке ти маєш право закриватися від мене у моєму ж будинку!" Потім він отямився і, звісно, вибачився, але були і такі моменти приниження", - згадує Айгуль.

"Він обзивав мене, ображав, розуміючи, що я його люблю і нікуди не дінуся. Домогаров звик, що жінки заради нього готові на все", - впевнена вона.

Про всяк дівчина, як вона зізналася, вирішила записувати усі телефонній дзвінки Домогарова на диктофон. "...Тому, що мене вчора ледве не збила машина!" - пояснила вона.

Фото та аудіо "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів