Оробець з НУ-НС зізналася, що любить Симоненка

12 листопада 2010, 12:40

Молода матуся, депутатка від НУ-НС Леся Оробець вирішила трохи заповнити свій профіль у Facebook та оновити сторінку у Вконтакте, додавши перелік улюблених співаків, фільмів, книжок тощо.

Про це Оробець написала на своїй сторінці в Live Journal.

Так, серед улюблених цитат нунсівки опинилися такі:

"Все, що мене не вбиває, робить мене сильнішим" (Фрідріх Ніцше), "Перемога має тисячу батьків, але поразка - сирота" (Джон Ф. Кеннеді), "Ніщо так не псує ціль, як влучання" (приписується Фоменку), "Для коней і закоханих сіно пахне по-різному" (Станіслав Єжи Лец).


Як виявилося, Леся любить музику Баха і Моцарта, але також заслуховується "Enya", "Queen" і "Garbage". Вподобала депутатка також Володимира Висоцького, "Океан Ельзи", "Бумбокс", "Піккардійську Терцію" і "Mansound". А ще вона не гребує Стінгом, Крістіною Агілерою, Лучано Паваротті та Андреа Бочеллі.

Оробець любить Баха і "Бумбокс", Симоненка і Макіавеллі, "Запах жінки" і "Бійцівський клуб"

Серед улюблених книжок Лесі опинилися: "Пані Секретар" Мадлен Олбрайт, поезія Василя Симоненка, "Берестечко" Ліни Костенко, "Як розмовляти з ким завгодно, коли завгодно, де завгодно" Ларрі Кінга, "Государ" Ніколо Макіавеллі, Едуард Радзинський "Сталін".

А щодо книги "Тайм-драйв" від Архангельського, то Оробець зауважила: "...Книга просто перевернула мій погляд на багато речей в житті".

Також Леся полюбляє читати Агату Крісті, сера Артура Конан Дойля з його "Шерлоком Холмсом". А наостанок жінка зізналася, що прихильно ставиться до саги про Гаррі Поттера:

"...Напевно, я єдиний нардеп ВРУ, який прочитав всі книги про Гаррі Поттера".

Улюблені кінострічки Оробець: "Запах жінки", "Солдат Джейн", "День виборів", "День радіо", "Нокдаун", "Хоробре серце", "Містер і Місіс Сміт", "У гонитві за щастям", "Ерін Броковіч", "Втеча з Шоушенка", "Бійцівський клуб" та "Щоденник Бріджит Джонс".

З телепередач депутатці до вподоби стара добра програма "Що? Де? Коли?", "Hard Talk" з Ларрі Кінгом та "Сніданок з 1+1".

"Як тільки ще пригадаю щось улюблене - обов'язково додам", - пообіцяла Оробець.

Фото Даші Павлової з ЖЖ Оробець

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів