Лоліта перекроїла обличчя і покаялася, що сиділа на кокаїні. ФОТО

12 листопада 2010, 13:31

Співачка Лоліта Мілявська зробила пластичну операцію на обличчі.

Про це зірка розповіла тусовщиці Ксенії Собчак у відвертому інтерв'ю в журналі "OK!".

Лоліта зізналася, що до свого 47-ого дня народження зробила собі подарунок - пластичну операцію.

За словами Мілявської, вона підправила собі підборіддя та повіки. Результатом лишилася дуже задоволена.


Як зізналася зірка, пластичну операцію їй робили у Росії, у Москві, пише з посиланням на журнал "Комсомольская правда".

Лоліта зробила пластику

"Це два лікарі, дуже відомі хірурги. Одному з них 26 років, він поведений на пластичній хірургії, прихильник безкровних операцій, не любить зайві процедури", - сказала Лоліта.

Також співачка пояснила, чому вирішила не приховувати факт пластики від преси.

"Ну, уяви, що мене знімає камера великим планом і усі бачать мої зовсім нові дівочі очі. Мені 47 років, і що, я буду казки оповідати, як я добре відпочила і від цього у мене очі підтяглися", - сказала Лоліта.

Також в інтерв‘ю Ксенії Собчак Лоліта зробила шокуюче зізнання: вона приймала наркотики.

"Мені був 41 рік. Якщо врахувати, що у 39 я вперше вискубала брови, а у 40 зробила перший укол ботокса... Спробувавши кокаїн, я не відчула жодного ефекту і відклала цю тему на кілька років", - згадує Мілявська.

Мілявська підправила підборіддя та повіки

"Згадала про наркотик, коли почала сильно втомлюватися. Люди, які час від часу балувалися кокаїном, казали, що він дає надзвичайний приплив енергії. Це були різні люди, з бізнесу в тому числі. Вони казали, що можуть працювати на кокаїні цілодобово. І я спробувала..," - зізналася співачка.

"На щастя - я хвалю себе за це - мені вистачило розуму нічого не приховувати від близьких людей. Я майже відразу зізналася в усьому вдома, на роботі, пішла до психолога... І жодна людина - жодна! - мене не засудила", - згадує артистка.

"Ні, можна було сказати: "Ти дурепа, як тобі не соромно!" Як у школі чинять недбайливі вчителі: піддати публічним гонінням, покарати, принизити. Але оскільки цього не сталося, у мене не виробився жоден комплекс, і тому було досить легко облишити цю справу. Я навіть не вдавалася до допомоги лікарів, у мене не було таких страшних ломок", - розповідає далі Мілявська.

Відтоді, як запевняє жінка, вона зав'язала з кокаїном:

"...Минуло два роки, і тепер у моїй чистій свідомості немає місця допінгу. Хіба що снодійне іноді приймаю. Коли мені хтось починає говорити про кокаїн, я починаю відчувати майже фізично абсолютно певний запах, який викликає відторгнення. І у роті з'являється щось схоже на присмак ацетону", - ділиться Лоліта.

Після захоплення іграми у казино, Лоліта підсіла на кокаїн

"Чесно скажу, я щиро шкодую, що колись дозволила собі цю слабкість, але нікого не звинувачую", - додає вона, відмовившись розповідати, хто дав їй першу дозу наркотику.

За зізнанням Лоліти, було б здорово, якби у її "сім‘ї було більше тепла, якби знайшлася людина, яка вчасно сказала б мені: "Полеж у лікарні, полікуй нерви. Давай крапельниці поробимо".

"Іноді хочеться, щоб тебе хтось взяв за руку як маленьку і повів у потрібному напрямку. А мене ніхто не повів, і я, як бездарна дитина - та як будь-яка дитина, напевно, - сунула два пальці в розетку й отримала потужний удар струмом", - каже співачка.

Тепер Мілявська лікує нерви інакше:

"Я регулярно виконую одну процедуру, яку мені лікарі рекомендували ще 10 років тому: раз на сезон треба два тижні проводити у лікарні під крапельницями. Цього літа я пролежала там півтора місяці".

Фото журналу "OK!", "Дни.ру" та "Бліка"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів