Елтон Джон стане головним редактором відомої газети

16 листопада 2010, 12:33
Легендарного співака сера Елтона Джона запросили стати гостьовим редактором британського видання "The Independent".

Зірка очолить газету лише на один день - 1-го грудня, щоб видати тематичний номер до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, пише "The Guardian".

"Я дійсно з нетерпінням чекаю того, щоб побути день у кріслі редактора. Я радий, що отримаю можливість підняти питання СНІДу в топ редакційного порядку денного", - зізнався Джон.

Співак також зауважив, що має намір "заручитися підтримкою відомих друзів з шоу-бізнесу і політики".

Тематичний номер буде надрукований у всесвітній день боротьби зі СНІДом. Його мета - підвищити обізнаність читача про упереджене ставлення до ВІЛ і необхідність захисту від передачі небезпечного вірусу.

Елтону Джону на день віддадуть газету

Елтон Джон, який на добу замінить головного редактора газети Саймона Кельнера, буде відбирати новини, статті та коментарі експертів.

Усі отримані кошти від продажу газети надійдуть на рахунок "Elton John AIDS Foundation".

До слова, свого часу на один день посаду головного редактора "The Independent" посідали фронтмен "U2" Боно та дизайнер Джорджіо Армані.

Так, у 2006-му році тематичний номер газети під редакцією Боно вийшов рекордним тиражем - близько 70 тисяч примірників. До цього найбільший продаж газети був зафіксований у липні 2005-го року. Тоді номер був присвячений терактам у Лондоні.

Фото "АР"

IDEALMEDIA