Боно випив з Медведєвим і знову захотів на руки до дівчини

25 серпня 2010, 14:38

Всесвітньо відомий рок-гурт "U-2" прибув до Росії у рамках свого світового туру. Його лідер Боно вже встиг попити чаю із російським президентом, покататися із ним на електрокарі та знайти спільні музичні смаки.

Боно з "U-2" заїхав до Медведєва

На свій виступ у середу Боно запросив свого "улюбленого політика" - Михайла Горбачова. Що ж до нинішнього російського президента Дмитра Медведєва, то, дізнавшись від журналістів, що той любить "Deep Purple", Боно аж вистрибнув з-за столу.

"Усе, я пішов. Скасовуємо зустріч, де наш літак?", - пожартував музикант.


Втім, прибувши до Сочі, Боно почаював із Медведєвим та покатався на його електрокарі. Чоловікам, кажуть, вдалося знайти спільну мову із російським лідером.

Чоловіки погуляли і...
...покаталися на президентському електрокарі

Зійшлися гість та господар на тому, що обидва вони полюбляють "Led Zeppelin", повідомляється на сайті Кремля.

"...Сьогодні нам треба буде подолати деякий розкол, який існує між особисто мною і вами, тому що я є давнім прихильником "Led Zeppelin", а ви, наскільки я знаю, є прихильником групи "Deep Purple", - сказав за чаєм Боно.

"Led Zeppelin" я теж люблю", - одразу підхопив Медведєв.

Під час перебування у Москві Боно також мав намір прогулятися Красною площею, відвідати Третьяковську галерею та деякі арт-виставки. Жінка ж і діти музиканта мали намір сходити на балет "Спляча красуня".

А зе Боно з Медведєвим пили чайок

Ірландський музикант, якого нещодавно було прооперовано після травми хребта, запевнив, що вже почувається ліпше, повідомляє "Комсомольская правда".

"Мало того, що ніде не болить, так я іще й почуваюся оновленим та сповненим сил, сильнішим, ніж будь-коли. Троє жінок по три години на день протягом 48 діб боролися за те, аби я знову був на сцені й продовжив турне", - сказав Боно.

Пригадавши, як під час декількох шоу його носила на руках дівчина, лідер "U-2" зізнався, що був би не проти повторити цей досвід.

"Пригадую, це були незабутні враження. Я сидів у неї на руках, як дитина, і мені було так зручно. У цьому щось є, у зміні ролей між чоловіком та жінкою. Дівчина носить на руках ірландського мачо...", - замріявся 50-річний музикант.

Між іншим, до Росії "U-2" привезли сцену у вигляді космічного корабля.

Фото прес-служби президента Росії з сайту Кремля

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів