Через Редкліффа книжок про Поттера більше не буде

16 листопада 2010, 16:24

Британський актор Деніел Редкліфф гарантує – авторка саги про Гаррі Поттера Джоан Роулінг більше не писатиме про юного чаклуна.

Найвпливовішій жінці Британії настільки сподобалась гра Редкліффа в першій частині "Гаррі Поттер та дарунки смерті", що вона дала йому таку обіцянку.

Деніел Редкліфф

Про це 21-річний актор повідомив у понеділок на американській прем'єрі стрічки, пише "Contact Music".

"Моя гра в цьому фільмі про Гаррі Поттера видалася їй дуже хорошою та, в нагороду за це, вона більше не писатиме жодних книжок "Гаррі Поттер", - заявив Редкліфф.


"Я певен, що вона писатиме інші книжки. Але я повністю гарантую, що Гаррі не буде (їхнім) головним героєм", - запевнив юний актор.

До слова, на прем'єру фільму в Нью-Йорку зібралося чимало зірок – зокрема, актриса Сара Джессіка Паркер із сином Джеймсом Уілкі та співачка Мадонна із донькою Лурдес Леон.

Актриса Емма Уотсон, яка зіграла юну чаклунку Герміону, зазначила, що син Паркер – "великий фан Гаррі Поттера". Саму ж зірку серіалу "Секс та місто" Уотсон назвала своєю "великою іконою стилю".

Що ж до Деніела Редкліффа, то в його найближчих творчих планах – поява у бродвейському класичному мюзиклі "Як досягти успіху в бізнесі без надмірних зусиль".

У виставі, яку глядачі побачать вже в лютому, актор зіграє мийника вікон, повідомляє "The Daily Mail".

Як відомо, дебютом Редкліффа на Бродвеї була його поява у п'єсі "Еквус". На сцені актор, якому на той момент було лише 17 років, з'явився голим, завоювавши чимало прихильників серед осіб нетрадиційної орієнтації.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів