Джессіка Сімпсон сама заплатила за власну обручку?

16 листопада 2010, 21:45

Подейкують, актриса та співачка Джессіка Сімпсон сама заплатила за обручку, яку буцімто подарував їй коханий Ерік Джонсон.

В такому разі діамантово-рубінова ювелірна цяцька від "Neil Lane" обійшлася б щасливій нареченій у 100 тисяч доларів, повідомляє "Pop Eater".

"Ерік, який наразі не має роботи, в жодному разі не міг придбати таку дорогу обручку", - запевняє анонімний друг Джессіки.

Якщо Джонсону не допомогли копійчиною його батьки, то за прикрасу довелося заплатити саме Сімпсон, стверджує інформатор.


"Спершу ми дізнаємося, що Джессіка не хоче укладати шлюбний контракт, а тепер дізнаємося, що вона, певно, заплатила за власну обручку. Я відчуваю, що це неправильно", - зазначає співрозмовник ресурсу.

На його думку, нині метою Сімпсон є випередити свого колишнього, Ніка Леше, аби його весілля не змогло затьмарити її власне.

"У будь-якому випадку вона бажає, щоб увага була прикута до її весілля. Вона не хоче, щоб її весілля було відголоском його", - повідомив інформатор.

З його слів, Джессіка витрачає чималі кошти зі страху, що "ексу" та його новій пасії вдасться її перевершити. Дівчина ретельно планує свій "великий день", залучивши до цього всю свою родину.

Нагадаємо, про заручини зіркової білявки з колишнім гравцем "NFL" Джонсоном було оголошено менш ніж за два тижні після того, як її екс-чоловік зібрався під вінець з Ванессою Міннілло.

Фото "The Showbiz Spy"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів