Памела Андерсон стала на захист індійських тварин

18 листопада 2010, 18:38
Актриса та модель Памела Андерсон написала листа прем'єр-міністру Індії.

Затята захисниця тварин закликала Манмохана Сінгха заборонити виробництво шкіри, а громадян країни - відмовитися купувати такі товари.

Своє послання білявка написала, щойно прибула до Мумбаї, де вона братиме участь в індійському реаліті-шоу, повідомляє "Contact Music".

"Повага та любов людей до тварин у вашій прекрасній країні глибоко зворушує, проте одна річ сповнює жахом мене та всіх співчутливих людей: індійська шкіряна галузь. Вона досі одержує прибуток зі шкір тварин, яких привезли та вбили на бійнях, у тому числі нелегальних, у невимовно жорстокий спосіб", - написала Андерсон.

Памела Андерсон захищає братів менших

"Індійські закони забороняють напихувати тварин до транспортних засобів у такій великій кількості, що їхні кістки ламаються, забороняють провідникам втирати насіння чілі в очі коровам та ламати їм хвости, а також не допускають, аби тварини стояли в своїй власній крові та їх рубали на шматки... але все це, як і раніше, продовжується", - наголосила вона.


Звертаючись "до кожної доброї людини в Індії", актриса закликала приєднатися до неї та відмовитися від використання шкіряних виробів.

"Я прошу кожного ніколи не купувати шкіряного взуття, сумок, курток, пасків або будь-чого, що зроблено зі шкіри тварин", - сказала вона.

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів