Гітарист "Metallica" збив з ніг маленьку Білосніжку

19 листопада 2010, 10:34

Гітарист гурту "Metallica" Кірк Хеммет випадково перекинув маленьку дівчинку.Прикрий інцидент стався під час нещодавнього виступу музикантів у Австралії, пише "AceShowbiz".

Протягом шоу дитина одного зі співробітників перебувала на краю сцени. Хеммет, не помітивши дівчинку, загатив у її бік одного з великих надувних м'ячів, які, за задумом режисерів, падали згори.

Дитина у вбранні Білосніжки, сама менша за той м'яч, не втрималася на ногах і впала.

Пригода встигла обрости неприємними чутками - нібито 48-річний рокер копнув малечу, і та впала просто у натовп. Це змусило музикантів розмістити на своїй сторінці у соціальній мережі "MySpace" спеціальне звернення, щоб заспокоїти шанувальників та всіх небайдужих.


Гітарист "Metallica" Кірк Хеммет та збита ним дитина

"Ця маленька леді... вочевидь, тішилася спогляданням за пляжними м'ячами, що падали з балок; Кірк, вочевидь, тішився, відкидаючи м'ячі зі сцени у натовп, як він робив щовечора протягом туру, і вони одне одного не бачили", - йдеться у заяві.

"Бідне маля опинилося не в тому місці не в той час. Вона не поранилася. Вона не "пролетіла декілька футів у публіку". І вони з Кірком лишаються добрими друзями", - запевнили музиканти.

На додачу, певно, аби злим дядьком Кірком не лякали неслухняних малюків, під зверненням розмістили фото усміхненої "Білосніжки" та рокера.

Фото з "MySpace" гурту

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів