Чоловік Лонгорії писав сотні sms своїй коханці?

19 листопада 2010, 13:48
"Відчайдушна домогосподарка" Єва Лонгорія не стерпіла сотні sms-повідомлень, які її чоловік писав іншій жінці. Днями актриса підтвердила, що має намір розлучитися з баскетболістом Тоні Паркером .

Як пише "People", причиною розколу зіркової пари стали зради з боку чоловіка Єви - Тоні.

Мовляв, Лонгорія якось виявила, що її коханий обмінюється sms-ками з іншою жінкою. Причому текстових повідомлень були сотні.

Як з'ясувалося, таємничою подружкою Тоні виявилися дружина його товариша по команді Брента Баррі, а також близька подружка Єви - Ерін Баррі.

Причому три року тому Ерін з чоловіком були серед гостей на весіллі Лонгорії та Паркера. Та місіс Баррі підклала подружці свиню.


До слова, історія з листуванням поклала край сімейній ідилії не лише Лонгорії, а й самої Баррі. Так, наприкінці жовтня, після 12 років шлюбу, чоловік Ерін подав на розлучення.

Лонгорія з Паркером втрималися у шлюбі 3 роки

Джерело, близьке до Паркера, розповіло, що спортсмен дійсно обмінявся "кокетливими" sms з Ерін. Але інформатор наполягає, що між чоловіком Лонгорії та її подругою не було жодних фізичних стосунків

"У нього не було роману з Ерін Баррі", - додало джерело.

До слова, Тоні Паркер вже встиг поговорити з журналістами про розлучення. Щоправда, жодного слова про зради чи їх відсутність від спортсмена не почули.

Чоловік Лонгорії лише заявив, що знав про плани дружини розлучитися, пише "People".

"Єва і я обговорювали нашу ситуацію у приватному порядку. Я знав, що вона подаватиме на розлучення у Лос-Анджелесі", - сказав Паркер.

Він також зауважив, що вони з Євою планують й надалі вирішувати усі питання у приватному порядку, тобто не виносити деталі на загал.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів