Ступка обзавівся житлом за $1 мільйон?

19 листопада 2010, 17:49
Актор Остап Ступка похвалився, що став власником нової квартири. Подейкують, за нове помешкання театрал виклав більше мільйона доларів.

Причиною розширення житлової площі стали діти артиста - син Дмитро від першого шлюбу, та Устина і Богдан від нинішньої дружини Ірини, пише "Блік".

"Діти ростуть не по днях, а по годинах. А в мене дітей багато, для них треба більше простору!", - заявив Ступка на презентації фільму про Гаррі Поттера.

"Ось нещодавно купили нову квартиру, в якій вже зараз плануємо грандіозний ремонт", - похвалився Остап.

До слова, акторське подружжя вже найняло дизайнера, щоб той вигадав їм концепцію житла.


"Нова квартира знаходиться у Києві, і наступного року ми вже плануємо у неї переселитися", - підсумував Ступка.

Сімейство Остапа Ступки готується до переїзду

Щоправда, говорити про вартість житла актор не став. Так само, як і про те, у якому районі незабаром житиме сімейство.

Та актриса Ольга Сумська все ж розповіла, де розташоване нове житло її колеги.

"Ну, на жаль, моїм сусідом Остап так і не став. Їхня родина прикупила собі двоповерховий пентхаус біля Протасового Яру. Знаєте, там є гірка", - сказала вона.

Нагадаємо, пентхаусом прийнято називати елітне дороге житло на верхньому поверсі висотки. Тож, якщо вірити словам Сумської, Ступка незабром оселиться десь високо над землею.

Біля Протасового Яру дійсно є житловий міні-комплекс. За даними видання, усі будиночки побудовані з керамічної цегли у швейцарських традиціях. Максимальна кількість поверхів сягає 10, а на вікнах - соснові склопакети.

За оцінками столичних брокерів, пише газета, у комплексі доступні дворівневі квартири, вартістю понад один мільйон доларів. Зокрема, квартиру площею 371 квадратних метрів можна купити за 1 337 040 доларів, 408 квадратних метрів - за 1 226 000 доларів, а 500 квадратних метрів - за 1 475 000 доларів.

Фото "Дусі"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів