Шер сплутали з повією, і вона хотіла викинутись з балкону

19 листопада 2010, 18:41

Через багато років після першого шлюбу, який для співачки Шер ледь не закінчився стрибком з балкону, вона, здається, знайшла своє щастя.

52-річний сценарист Рон Циммерман став новим коханням зірки, хоча спершу прийняв її за повію.

Як розповіла Шер в інтерв'ю журналу "Parade", вона познайомилася з Роном близько року тому в соціальній мережі "Facebook" через спільну подругу.

"Він подумав, що я - пародист Шер чи проститутка, йому б ніколи і в голову не прийшло, що це справді я", - згадує співачка.


"Ми грали у словесний волейбол близько місяця, доки він не зателефонував моїй подрузі та не спитав, хто я насправді. Вона відповіла: "Це Шер". Рон розгубився. Тоді ми поговорили по телефону, я сказала: "Чому б тобі не приїхати, ми б зустрілися? Якщо ти мені не сподобаєшся, чи я тобі не сподобаюсь, просто підеш додому". І ось так ми зустрілися", - розповіла Шер.

Свого коханого вона описує так: "Невисокий, трохи неохайний, наче розсіяний професор".

"Він найкумедніша людина, яку я коли-небудь зустрічала, і найексцентричніша - такий дивакуватий і такий добрий, і дуже особливий", - додала вона.

Шер закохалася в інтернеті

Нині артистка не шкодує про свої стосунки з жодним із чоловіків, які їй досі зустрічалися на життєвому шляху.

"Мені було добре з ними усіма!!!... Я ніколи не відчувала, що зробила поганий вибір, і я завжди була щаслива, коли з'являвся наступний чоловік. Зазвичай я можу протриматися із чоловіком близько двох років, це так. Тієї миті, коли стосунки входять у фазу більших зобов'язань, вони змінюються", - зазначила вона.

Імовірно, шкодує артистка лише про свій шлюб із Сонні Боно, який ледь не закінчився для неї суїцидом.

"Правда в тому, що я не певна, чи треба було нам взагалі ставати чоловіком та дружиною", - зізналася Шер.

"Він не хотів, аби я зростала або мала якусь свободу. Мені заборонялося все, крім роботи. Ми працювали більше, ніж жили", - розповіла вона.

Як згадує нині співачка, зірковий статус перетворив Боно на "жахливого бабія", якому було замало не те що однієї, а й п'ятьох жінок.

"Я міркувала про те, щоб стрибнути з балкону готелю. А тоді подумала, "Ні, я ж можу просто покинути його". Коли я сказала (про це) Сонні, він сказав "Якщо ти кинеш мене, Америка ненавидітиме тебе, і ти не матимеш роботи." Я відказала "Знаєш, що, Сонні? Мені просто байдуже!", - сказала Шер.

Їхній шлюб із Сонні розпався у 1974-му році, а в 1998-му чоловік загинув внаслідок нещасного випадку, катаючись на лижах. Спільна донька колишнього подружжя, Честіті, змінила стать та стала хлопцем на ім'я Чез.

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів