Янукович подарував наступнику Черновецького квіти, а жінка - кролика

23 листопада 2010, 11:37

Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов у свій день народження вирішив відпочити і взяв відпустку на один день, пише "Українська правда. КИЇВ".

"Я завжди у свій день народження намагаюся виїхати кудись з сім‘єю, друзями. Ресторани я не люблю", - сказав він у коментарі "Сегодня".

У день народження з самого ранку Попова особисто привітав президент Віктор Янукович і вручив імениннику букет квітів. Натомість мер Леонід Черновецький Попову лише зателефонував.

Заступники Попова подарували начальнику картину київського художника Олександра Куриненка з видом старого Києва.


Як зазначає видання, середня ціна робіт Куриненка -1000 доларів. Втім, якщо вірити "Газете по-киевски", мальовничий подарунок Попову обійшовся його підопічним у $3000.

Привітав Попова по телефону і його друг - губернатор львівської області Василь Горбаль.

Попов взяв вихідний на день і влаштував вдома гулянку. А на додачу, як подейкують, в день народження застряг у ліфті

Зателефонувала сину Попову й мама Ганна Харитонівна, яка мешкає в Комсомольську.

"Я зателефонувала сину, бо приїхати до нього в гості не можу - нога болить. А він через роботу теж не може", - сказала жінка.

Ганна Харитонівна додала, що чекає сина в гості за тиждень-два, бо не бачилися з вересня.

"Нічого не даруватиму, у нас не прийнято. Як приїде, приготую йому солодкий стіл - зроблю торт з пісочного тіста з медом, заварні тістечка і цукерки його улюблені - пташине молоко. Саша ж бо дуже любить солодощі", - розповіла вона.

Однак, за інформацією "Комсомольської правди в Україні" мама приготувала Попову у подарунок ікону благовірного князя Олександра Невського. Молодший брат голови КМДА Сергій також подарує ікону - Ангела Хранителя.

Не обділила увагою Попова навіть консьєрж будинку, де він мешкає.

"Я зранку Олександра Павловича спеціально дочекалася, щоб привітати. Ви просто собі не уявляєте, який він був зворушений і одночасно здивований, коли я йому подарувала букет троянд і м'яку іграшку - рожевого пухнастого симпатичного кролика", - сказала консьєрж і відповідальна за будинок Юлія Коваленко.

Вона додала, що вдома у Попова організували справжню гулянку. Охоронці всю неділя завозили у квартиру величезні пакети з продуктами (ковбаси, ікра, м'ясо) і пляшками (віски, шампанське), а дружина навіть не виходила - готувала святкову вечерю.

Фото з сайту КМДА

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів