Путін назвав ДіКапріо "справжнім мужиком"

24 листопада 2010, 12:47
Голлівудський актор Леонардо ДіКапріо заявив, що він "наполовину росіянин" та об'єднався заради тигрів з п рем'єр-міністром Росії Володимиром Путіним .

У вівторок ввечері після кількох невдалих спроб літак з зіркою "Початку" приземлився у Санкт-Петербурзі, пише "Комсомольская правда".

ДіКапріо прибув до Росії, щоб взяти участь у "Тигриному саміті" та побувати нарешті на історичній батьківщині своїх пращурів.

До слова, Лео мав прилетіти раніше. Однак у першого літака, яким актор вилетів з Нью-Йорка, вже під час польоту загорівся один з двигунів і йому довелося повернутися в аеропорт.

ДіКапріо пересів до іншого літака, але цей лайнер раніше запланованого використав усе паливо, і пілоти змушені були посадити його на дозаправку.


"Не приїхав, а буквально прорвався крізь лінію фронту. У нас в країні, в народі, про таких кажуть "справжній мужик". І якщо справа захисту природи в таких руках, то ми просто приречені на успіх", - похвалив заморського гостя Путін.

Путін посидів з "мужиком" ДіКапріо

Та й як не розхвалювати Леонардо, якщо той пожертвував 1 мільйон доларів на порятунок амурських тигрів.

Зустріч ДіКапріо з Путіним в Михайлівському палаці тривала кілька годин. Після цього актор разом зі своїм другом Владиславом Дороніним та його нареченою Наомі Кемпбелл повернулися до готелю, щоб відпочити, пише "Life Showbiz".

Слід зазначити, що актор прилетів до Росії не лише заради тигрів, а щоб повернутися до історичного коріння.

Справа у тому, що бабусю Лео звали Єлизавета Смірнова. Після революції батьки вивезли маленьку Лізу з новоспеченого СРСР до Німеччини. Там Смірнова підросла і вийшла заміж за комерсанта. А їхня донька, мама ДіКапріо, осіла у США, де й виріс знаменитий актор.

"Так, прізвище моїх пращурів було Смірнови", - зауважив Лео, який російське прізвище вимовив майже без акценту.

Однак російською мовою кінозірка не володіє.

"Але якщо б тут була моя бабуся, вона б з вами поговорила російською. Мені завжди хотілося привезти бабусю у Санкт-Петербург, але, на жаль, цим планам вже не збутися, оскільки вона два роки тому померла. Росіянином був і мій дід. Тож я не на чверть, а наполовину росіянин", - додав ДіКапріо.

Наостанок актор зізнався, що планує відвідати визначні місця Пітера.

Однак перебування у Росії для Лео може затягнутися. Адже наразі Санкт-Петербург замело снігом, і виліт літаків відкладено на невизначений термін.

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів