Зірка "Не родись вродливою" вбив матір мечем

24 листопада 2010, 16:00

Зірка американського серіалу "Некрасива Бетті", який у Росії перезняли під назвою "Не родись вродливою", Майкл Бреа вбив свою матір масонським мечем.

Трагедія сталася в ніч на 23 листопада у нью-йоркській квартирі 55-річної Яннік Бреа, повідомляє "The New York Times".

На місці вбивства поліція виявила масонський меч, яким, скоріше за все Майкл і зарубав матір.

Близько першої години ночі сусід Бреа почув, як з її помешкання лунають жіночі крики, а чоловічий голос читає уривки з Біблії.


"Він (Майкл) весь час скандував: "Покайтеся! Покайтеся! Покайтеся!" Він все питав її, якщо вона вірить в Ісуса Христа, чи вірить вона в Бога. Вона кричала: "Допоможіть! Допоможіть!" - переповів свідок.

Інший сусід викликав поліцію. Правоохоронці були на місці трагедії вже за кілька хвилин. Однак їм не вдалося одразу ж потрапити до квартири, оскільки двері були зачинені зсередини.

Лише коли сусід Яннік Бреа заявив, що бачить кров, яка стікає з підвіконня, поліція взялася штурмувати помешкання.

Майкл Беа вбив рідну матір

Потрапивши всередину квартири правоохоронці знайшли тіло жінки з чисельними пораненнями голови та Бреа, який розмахував великим мечем.

На думку сусідів, поліція занадто довго квапилася зі штурмом, хоча мала усі шанси врятувати Яннік:

"Я чув стогони і потім тиша. Вони (поліцейські) просто продовжували стояти протягом 45 хвилин. Я думаю, вона була б жива, якби вони поквапилися".

Майкл Бреа спробував чинити опір правоохоронцям, тож ті використали електрошокер. Після затримання актора відвезли до лікарні, щоб провести психологічну експертизу.

За словами дядька Майкла, той ніколи не хворів на психічні розлади та не був токсикоманом.

"Я ніколи не думав, що цей хлопець може зробити щось подібне", - зауважив брат вбитої Яннік.

До слова, раніше Майкл Бреа, який відомий за роллю у фільмі "Крок уперед 3D", розповідав журналістам, що мати навчила його благодійності.

Фото "Facebook"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів