Тіна Канделакі живе з жінкою

25 листопада 2010, 17:05

Російська телеведуча Тіна Канделакі живе разом з матір'ю свого колишнього чоловіка Андрія Кондрахіна.

Тривалий час телевізійниця не могла купити власні апартаменти. Мовляв, спершу вона хотіла придбати квартиру своїм батькам.

Нещодавно Канделакі таки переїхала до свого нового помешкання. Однак у квартирі не знайшлося місця для її екс-чоловіка Андрія Кондрахіна, пишуть "Дни.ру" з посиланням на "Hello".

"Ми вже досить давно на багато речей дивилися по-різному. У нас потреба в перебуванні одне з одним вичерпалася. Люди хочуть бути разом, тому що їм разом хочеться заварювати чай, мити посуд, смажити картоплю... І те, як зробив квартиру Андрій, мені не сподобалося, я потім все переробила повністю - від початку до кінця", - зізналася Тіна.


При розлученні подружжя не стало ділити квартиру, хоча й купило її разом. Однак телевізійниця та її екс розуміли, що їхні діти повинні жити у ній.

Незважаючи на різницю інтересів і характерів, Тіні та Андрію таки вдалося зберегти дружні стосунки.

"Власне кажучи, саме тому і мама Андрія живе зі мною. А наші діти не відчувають дефіциту спілкування ані з мамою, ані з татом", - заявила Канделакі.

Нагадаємо, Тіна та Андрій розлучилися навесні цього року. Та телеведуча поки що не зустріла того, хто зміг би перебувати поруч із нею. Та й обіцяти чоловікові любов і повну віддачу вона вже не може.

"Я хочу, щоб моє життя залежало тільки від мене і ні від кого більше. Я пов'язана з дітьми, тому моя залежність може відбитися на них. Я б категорично не хотіла впускати когось... щось у своє життя, якщо це хоч якось позначиться на моїй сім'ї", - зізналася Тіна.

"Я абсолютно точно знаю: жодного чоловіка на світі не любитиму більше за власних дітей", - додала вона.

Водночас Канделакі не приховує, що хотіла б народити ще одну дитину і побудувати великий будинок.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів