Колишній Джолі шукав у своєму домі чужі яйця

26 листопада 2010, 11:32

Американський актор Біллі Боб Торнтон придбав собі новий будинок у Лос-Анджелесі.

Та перш ніж заселятися, екс-чоловік Анджеліни Джолі запросив до будинку фахівця - перевірити, чи немає там яєць рептилій.

До спеціальної служби Торнтон звернувся не просто так. Річ у тім, що попереднім господарем маєтку був колишній гітарист "Guns'N'Roses" Слеш, відомий своєю любов'ю до різних гадів.

Торнтон мав усі підстави побоюватися, що рокер, чиє справжнє ім'я Сол Хадсон, міг під час переїзду забути в будинку когось зі своїх улюбленців, повідомляє "Contact Music".


До того ж, навіть сам дім, придбаний кіноактором, поетично зветься "Зміїна яма".

Колишній коханий Анджеліни Джолі Біллі Боб Торнтон боїться "змій з ногами"

"Слеш захоплюється рептиліями. Мені байдуже до змій, я виріс в Арканзасі, змії були у нас всюди. Але мені не подобаються змії з ногами, будь-які динозавроподібні штуки, як комодський дракон", - зізнався Торнтон.

"Як більшість людей запрошує винищувачів термітів, до нас приходив хлопець, який перевіряв (дім) на наявність яєць рептилій!" - розповів він.

Таткових побоювань не поділяє 6-річна донька Торнтона Белла, якій до вподоби рептилії та динозаври. А рокера Слеша дівчинка вважає "дивовижним".

Як зазначає англомовна Вікіпедія, боїться Торнтон не лише "змій із ногами". Актор також має цілий "букет" незвичних фобій – зокрема, остерігається антикварних меблів та срібних столових приборів.

Глядачам Торнтон відомий за ролями в таких фільмах, як "Нестерпна жорстокість", "Поганий Санта" та "Реальна любов".

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів