На Кондратюка "повісили" кримінальну справу

26 листопада 2010, 17:58

Ведучий "Караоке на Майдані" Ігор Кондратюк зізнався, що на нього заведено кримінальну справу, яку досі не можуть закрити.

"Уявіть, що є навіть кримінальна справа, яку заведено на мене особисто - за "Караоке на Майдані"!", - заявив шоумен в інтерв’ю "Дзеркалу тижня".

Виявляється, до суду на Кондратюка подав один з колишніх учасників пісенного шоу. 50-річний чоловік вважає, що Ігор, який не взяв його у фінал програми, порушив, таким чином, його громадянське право.

"Хоча цей герой двічі фігурував у передачі. Певної довідки у людини не знайдено. Чоловікові - під 50. Уявіть: те, що я йому забороняю виконувати перший хіт у "Караоке" - це "порушення" моїх зобов'язань перед глядачами", - обурився Кондратюк.


За словами телевізійника, історія з невдоволеним учасником шоу ніяк не може вирішитися.

"Досить великий том справи, історія триває! Слідчого, який веде цю справу, навіть не підвищують у званні, тому що вона не закрита", - зауважив Ігор.

"Взагалі, це перший такий випадок за 12 років моєї роботи у напрямку талант-шоу. У моїй практиці було два-три неадекватних "клієнти", за якими, як виявилося, "хтось стояв"! Потім телефонували, вимагали "зустрічей", - додав Кондратюк.

Фото "E-motin"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів