"Гаррі Поттер" обскакав колег, але не став жирним котом

30 листопада 2010, 10:30

Найзаможнішою знаменитістю віком до 30 років став "Гаррі Поттер" Деніел Редкліфф.

Рейтинг молодих зіркових багатіїв опублікував британський журнал "Heat".

21-річний Редкліфф, попри свій юний вік, встиг заробити близько 71 мільйона доларів.

Причому 40 з них акторові принесли зйомки в останніх двох стрічках "Гаррі Поттер та смертельні реліквії", повідомляє "Contact Music" із посиланням на "Heat".


Другу сходинку посіла 25-річна акторка Кіра Найтлі. У скарбничці зірки "Піратів Карибського моря" нині вже зібралося близько 47 мільйонів доларів.

Третю та четверту позиції захопили колеги Редкліффа за "Поттеріаною" – 20-річна Емма Уотсон та 22-річний Руперт Грінт. Молоді актори вже заробили відповідно 32 та 29,5 мільйонів доларів.

Редкліфф виявися найбагатшим серед зірок до 30 років

Завершив п'ятірку "найсексуальніший з вампірів" Роберт Паттінсон. 24-річний виконавець головної ролі в фільмах "Сутінки" має 28,8 зароблених мільйонів доларів.

"У ці часи фінансової скрути присутня неабияка ворожість відносно найбагатших (представників) суспільства. Але кого можуть обурювати мільйони, зароблені таким чарівливим юним пройдисвітом, як Деніел Редкліфф?", - зауважує видавець "Heat" Сем Делані.

"Список багатіїв від "Heat" є доказом того, що не всі мега-заможні люди є аморальними, жирними котяриськами, які жують сигари. В списку повно молодих людей, які значною мірою заробили свої гроші, викликаючи посмішки на обличчях інших людей", - каже він.

До тридцятки молодих та заможних також увійшли: переможниця британського шоу "The X Factor" Леона Льюїс (19,4 мільйонів доларів), співачки Шеріл Коул (12,3 мільйонів) та Емі Вайнхаус (12,1), актриса Сієнна Міллер (9,6) та співачка Лілі Аллен (7,3).

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів