На "Міс Україна-Всесвіт" від ТаблоID вимагали не те, що вимагали?

10 грудня 2010, 12:59

Агентство "Publicity Agency Secret Service" заявляє, що не вимагало від журналістів обов'язкової згадки організатора конкурсу краси в обмін на акредитацію на фінал заходу.

У п'ятницю "Secret Service" звернулося до TaблоID, щоб прояснити ситуацію з "Гарантійним листом" для отримання акредитації на фінал конкурсу краси "Міс Україна-Всесвіт".

Як відзначає агентство, згадки про компанію-організатора конкурсу від журналістів зажадало саме агентство, а не його клієнт - бізнесмен Олександр Онищенко та його організація.

"Хочемо підкреслити, що практика оформлення гарантійного листа при отриманні акредитації є ініціативою нашого агентства, а не вимогою нашого клієнта..," - йдеться у листі "Secret Service".


Окрім того, агентство, всупереч самому собі, заявляє:

"Також хочемо звернути вашу увагу, що у тексті листа не містилося вимоги згадувати в матеріалах про фінал конкурсу "Міс Україна-Всесвіт" Олександра Онищенка, а тільки лише при згадці його персони правильно вказувати його ім'я і посаду".

Нагадаємо, у "Гарантійному листі", отриманому TaблоIDом від Secret Service, було чітко написано:

"Дане зобов'язання є необхідною умовою для отримання акредитації на урочисту церемонію фіналу конкурсу краси "Міс Україна-Всесвіт-2011".

Агентство вважало за потрібне зазначити, що про Онищенка писати не обов'язково - "в матеріалах цілком достатньо згадати назву установи-організатора". Заспокоїли.

Агентство спробувало виправдати свій "Гарантійний лист" піклуванням про журналістів та клієнта.

"Подібна практика застосовується нами з метою уникнути поширених ситуацій, за яких журналісти, навіть отримуючи особисто в руки релізи з необхідною інформацією, припускаються помилок у назвах, іменах власних й описі суті заходу", - йдеться у листі.

А наостанок для очищення совісті паблісіті-агентство запевнило:

"Хочемо запевнити вас і всіх представників ЗМІ, що агентство "Secret Service", як і колись, не переслідує мети впливати на зміст матеріалів журналістів, з якими співпрацює, і якимось чином обмежувати свободу слова".

Нагадаємо, у четвер TaблоID отримав "Гарантійний лист", лише підписавши який, міг отримати акредитацію на фінал конкурсу краси "Міс Україна-Всесвіт".

Гарантійній лист надіслано агентством "Secret Service"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів