Джолі посунула Одрі Тоту з рейтингу найстильніших

16 грудня 2010, 14:36

Модне жіноче видання "Vogue" опублікувало список найстильніших знаменитостей 2010-го року. До рейтингу увійшли 20 жінок - актриси, моделі, співачки з найкращим смаком.

Перше місце модного списку "Vogue" вже другий рік поспіль посідає телеведуча Алекса Чанг. Пальму першості їй віддали за бездоганний смак та вміння правильно підібрати вбрання відповідно до ситуації.

У спину теледіві дихає актриса Анджеліна Джолі. Таким чином, зірка "Туриста" посунула з п’єдесталу минулорічну срібну призерку - тендітну Одрі Тоту. До слова, сама Джолі у 2009-му посідала лише 15 сходинку.

Та цього року модні редактори відзначили "старий" Голлівудський шик, потяг до простих "імперських" ліній в одязі Анджеліни та радіють, що зірка почала вдягати більше кольорового вбрання.


Алекса Чанг (ліворуч) не поступається першістю навіть Анджеліні Джолі

На третій сходинці рейтингу найстильніших опинилася британська актриса Кері Малліган, що відзначилася свіжим поглядом на вечірні вбрання та вмінням виглядати природно в одязі від світових дизайнерів.

На четвертій сходинці опинилася британська модель та актриса Еді Кемпбелл. Вона не є королевою лейблів, зауважують редактори, і ви навіть не дізнаєтесь, звідки її одяг, але в усьому відзначається індивідуальність Еді.

П'яту сходинку в рейтингу "Vogue" здобула актриса та модель Еліза Седнауі. Улюблениця Карла Лагерфельда та похресниця Крістіана Лубутена вирізняється блискучою досконалістю, що притаманна їй як у кедах "Converse", так і у вінтажних "Levi's".

Також до ТОП-10 потрапили: британська акторка, відома за роллю Герміони у фільмах про Гаррі Поттера, Емма Уотсон, супермодель Фрея Беха Еріксен, акторка та співачка Жозефін де ла Баум, дочка редактора французького "Vogue".

Першу десятку найстильніших жінок замикає топ-модель Кейт Мосс. До слова, у листопаді той таки "Vogue" визнав скандальну красуню найстильнішою жінкою десятиріччя.

У 20-ці жінок з найкращим смаком в одязі також можна зустріти наступні імена: Кейт Вінслет, Кіра Найтлі, Lady Gaga, перша леді США Мішель Обама, дружина прем'єр-міністра Британії Саманта Кемерон та дружина футболіста Вікторія Бекхем.

Фото "АР" та "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів