Неллі Уварова вагітна від одруженого чоловіка?

21 грудня 2010, 17:05

Зірка серіалу "Не родись вродливою" Неллі Уварова, схоже, вагітна. Щоправда, актриса змушена приховувати ім'я батька дитини.

У вересні вже з'являлися чутки про вагітність Неллі. Тоді подейкували, що акторка чекає на дитину від свого екс-чоловіка.

"Экспресс-газета" з посиланням на власні джерела запевняє, що цього разу Уварова дійсно готується стати мамою.

Мовляв, актриса вже повідомила про вихід у декрет головному режисерові Російського академічного молодіжного театру.


Як розповідають у театрі, Неллі "шифрувалася" до останнього. Ніхто не здогадувався про її вагітність доти, доки вона сама не прийшла до кабінету головного режисера Олексія Бородіна з несподіваною новиною: чекаю дитину, йду в декрет.

"Неллі така потайна! Про дитину ми дізналися, коли вийшов наказ про декретну відпустку. А на вигляд не визначиш. Вона ходить в таких мішкуватих нарядах", - розповіли у дирекції театру.

Уварова чекає дитину від Баландіна?

Щоправда, кажуть, Уварова довго в декретній відпустці сидіти не збирається. Після народження дитини, якщо все буде нормально, вона планує швидко повернути форму і вийти на роботу.

Цікаво, що коли Неллі запитують про батька майбутньої дитини, та посміхається і віджартовується: "Це лише моя дитина!".

Подейкують, причиною нерозголошення імені татуся немовляти є його сімейний статус. Мовляв, чоловік, що зробив Уваровій дитину - одружений.

За чутками, батько малюка Неллі - її партнер по театру Денис Баландін. Інформація про їхній роман вже просочувалися у пресу. Та пара все заперечувала, ніколи не світилася разом, окрім як на сцені.

Фото "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів