"Катя Пушкарьова" вагітна від екс-чоловіка?

6 вересня 2010, 14:24
Зірка серіалу "Не родись вродливою" Неллі Уварова чекає на первістка від свого колишнього чоловіка режисера Сергія Пікалова , повідомляє " Экспресс-газета ".

За даними видання, актриса покинула свого нареченого Дениса Баландіна і повернулася до екса.

Схоже, причиною такого повороту в особистому житті Неллі стала вагітність. Причому, судячи з усього, "Пушкарьова" чекає первістка від свого екса - Пікалова.

Принаймні нещодавно фотографи "застукали" парочку в одному з московських кафе.

Видання зазначає, що навіть неозброєним оком можна було побачити, що під вільною сукнею Неллі приховує округлий животик.

Однак на усі спроби папарацці сфотографувати вагітну Уварову Сергій Пікалов реагував агресивно. Чоловік вимагав стерти усі зроблені фото.


Нагадаємо, трохи більше року тому Неллі Уварова розлучилася з Сергієм. Останній покинув дружину заради молодої костюмерки, яка народила йому доньку.

Однак і Неллі довго не сиділа у сльозах. Актриса закрутила роман з колегою по театру Денисом Баландіним. У березні цього року навіть з'явилися чутки, що хлопець покликав Уварову під вінець.

Та, схоже, якщо актриса й піде під вінець, то це буде батько її майбутньої дитини.

"Неллі за два останніх роки дуже подорослішала. І якщо раніше вона цілодобово жила в театрі, нічого, крім ролей її не цікавило, то тепер все інакше", - розповіла співробітниця Молодіжного театру, де працює Неллі.

Уварова і Пікалов знову разом і чекають на маля?

За словами співрозмовника, в Уварової з Пікаловим знову закрутилися стосунки "на побутовому ґрунті". Мовляв, актриса робила ремонт у своїй квартирі, а Сергій взявся їй допомагати.

"Раніше Неллі казала, що не хоче мати дітей, що їй ще зарано. Але ось їй виповнилося 30 - і вона заговорила зовсім інакше. Ми цю подію відзначали у театрі, я говорила з нею про сім'ю, і тоді вона зізналася, що мріє про сина", - зауважила колега Уварової.

До слова, раніше вже з'являлися чутки про вагітність Неллі. Однак тоді вони так і не підтвердилися.

Фото "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів