Пугачовій зробили операцію на серці

23 грудня 2010, 10:28

Російській співачці Аллі Пугачовій провели операцію на серці, повідомляє "Комсомольская правда".

"Аллі Борисівні зробили стентування судин. Не хвилюйтеся, стан Алли задовільний. Почувається вона добре", - розповіла названа сестра Примадонни, бізнес-вумен Аліна Рьодель.

Хірургічне втручання артистці робили спеціалісти наукового Центру серцево-судинної хірургії у Москві.

"Операція закінчилася дві години тому, вона (Пугачова) вже добре почувається. Знаходиться в окремій палаті, але не у відділенні реанімації", - зауважив голова центру Лео Бокерія.


За його словами, операція стандартна, її роблять у випадку закупорки судин.

"Це щадна операція, без розтину грудної клітки. Призначають її при звуженні судин: коли вони забиті атеросклеротичними бляшками. Або коли порушена прохідність крові до серця. Операція швидше профілактична, допомагає запобігти інфаркту", - розповіла лікар-кардіолог Любов Багіян.

У середу, 22 грудня, в інтернеті з'явилася сенсаційна новина про госпіталізацію Алли Пугачової. Мовляв, усьому виною проблеми з серцем.

Однак близькі Примадонни спочатку заперечували цю новину. Зокрема, Крістіна Орбакайте назвала це чутками і черговою вигадкою жовтої преси. Та, на жаль, проблеми зі здоров'ям зірки виявилися не вигадкою.

Про те, що серце Примадонни потребує відпочинку, лікарі говорили ще в 2006-му році. Тоді Алла Борисівна пройшла обстеження, але відразу ж після вердикту медиків поїхала на ювілей до Максима Галкіна. І на відпочинок потім, як рекомендував лікар, не лягла.

У Пугачової це вже третя за останні три роки операція. Дві з них - на серці.

Фото "Папарацци.ру"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів