Пугачовій потрібна серйозна операція

5 липня 2010, 15:13

Російська співачка Алла Пугачова покинула всі справи у Москві й полетіла оперуватися до Ізраїлю.

Саме там, в одній з елітних клінік, яка належить одному з російських олігархів, Примадонні зроблять операцію, повідомляють "Дни.ру" з посиланням на "Тайны звезд".

Артистка вирішила відправитися на лікування закордон, після того, як відчула себе погано: помутніння в очах, печія в грудях.

Очікується, що операцію Пугачовій зроблять вже на початку липня.


До слова, Примадонна пережила вже не одну операцію. Стрибки тиску, діабет, кісти, що несподівано виростають, проблеми з ногами і ендокринною системою вже багато років не дають їй спокою. Однак головна турбота співачки - серце і судини.

Вперше головний орган дав про себе знати ще у 2006-му році. Тоді Пугачову, яка звернулася до лікарів з легким поколюванням в грудях, відправили в операційну. У неї виявили звуження судин серця через холестеринові бляшки і одразу ж зробили стентування.

Та згодом з'ясувалося, що розширювачі через цукровий діабет не прижилися в організмі. У 2008-му році Алла Борисівна знову лягла під ніж хірургів - стенти їй замінили на нові.

Але після пережитого за останній рік проблема знову дала про себе знати. Переживання і стреси викликали підвищення цукру в крові. А цукор обпікає судини і веде до розвитку атеросклерозу і відторгнення стентів. Тож тепер їх знову треба міняти.

Нагадаємо, нещодавно з'явилася інформація, що Пугачова готується зробити кругову підтяжку обличчя. Для цього артистка навіть схудла.

Фото weed.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів