Моїсеєв впав у кому

24 грудня 2010, 11:32

Російський співак Борис Моїсеєв перебуває у стані штучної коми.

Про це у п‘ятницю пише "Московский комсомолец".

За словами прес-секретаря артиста, за підсумками лікарського консиліуму, стан Моїсеєва оцінюється як стабільно важкий.

"За словами лікарів, до вчорашнього дня стан Моїсеєва був дуже важким, зараз йому трохи легше. Загрози життю немає", - повідомив ЗМІ прес-секретар співака.


"Однак артиста введено у стан штучної коми і підключено до апарату штучного дихання. На думку лікарів, це полегшить їм лікування пацієнта", - додав прес-секретар.

За словами чоловіка, наразі Бориса Моїсеєва перевезли до іншої лікарні - Інституту неврології РАМН.

Нагадаємо, що 56-річному Моїсеєву стало зле у неділю, 19 грудня, але спершу він відмовлявся від госпіталізації. Проте згодом його стан різко погіршився, і в понеділок Моїсеєва доставили до лікарні.

Раніше таблоїди писали, що в результаті інсульту в артиста було паралізовано ліву сторону тіла, але прес-служба Моїсеєва це спростувала.

Ймовірно, на здоров'я співака не кращим чином міг вплинути щільний робочий графік. Лише за минулі два місяці артист дав понад 40 концертів і знявся у новорічних "вогниках" всіх центральних телеканалів Росії та Україні.

21-го грудня Борис Моїсеєв планував влаштувати презентацію свого нового відеокліпу на пісню "Я не могу тебя терять". Та презентацію було перенесено на пізніший термін.

Фото "Дусі"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів