Пугачовій заборонили літати

29 грудня 2010, 11:30

Співачці Аллі Пугачовій медики заборонили летіти на новорічні канікули до Ізраїлю.

Медики побоюються за здоров'я Примадонни після операції на серці, повідомляє "Life Showbiz".

Пугачова разом з Максимом Галкіним планували провести Новий рік та ще кілька днів у маєтку пародиста на березі Мертвого моря.

Однак 23-го грудня Примадонні зробили операцію з установки чотирьох стентів у пошкоджені серцеві судини.


І хоча хірургічне втручання пройшло без ускладнень і вже на третій день 61-річна співачка під руку з Галкіним залишила лікарню, але у новорічні плани довелося внести значні корективи.

"Перельоти у перші місяці після операції на серце вкрай небезпечні, тому що неможливо точно сказати, які наслідки спричинять за собою перепади тиску. Крім того, після стентування потрібно бути особливо акуратним, щоб уникнути травм та порізів. Кров буде згортатися набагато гірше через ліки проти тромбів", - розповів один з московських кардіологів.

Пугачовій порадили утриматися від польотів

Щоправда, кажуть Пугачова не надто засмутилася через скасовану поїздку. Мовляв, запасний план святкування Нового року в артистки не гірший.

Так, Примадонна вирішила влаштувати свято у своїй заміській резиденції. За розповідями сусідів співачки, цього року у Алли планується найбільше за останні кілька років сімейне застілля з подальшими феєрверком і катанням на санях.

Крім того, в будинку Пугачової на деякий час поселяться кілька кроликів, які стануть уособленням наступаючого року.

"Крім самої господині, будуть Крістіна з чоловіком, Дені, Нікіта зі своєю нареченою Аїдою, найближчі друзі співачки, яких набирається близько десятка. Нудьгувати точно не доведеться", - розповіли в оточенні Примадонни.

Фото "Life Showbiz"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів