Елтон Джон сам мінятиме підгузки "спадкоємцеві трону"?

29 грудня 2010, 13:28

Довгоочікуване батьківство кардинально змінило життя сера Елтона Джона. 63-річний артист сповнений радості після народження сина та віднині має намір зосередитися на родинному житті із коханим Девідом Фернішем та малюком Закарі.

"Нині Зак – це життя Елтона. Це означає, що відтепер є спадкоємець його трону, його мільйонів та його спадку", - розповів приятель Ферніша виданню "The Sun".

Той, хто гадає, буцімто сер Елтон не буде особисто міняти малюкові підгузки або вставати до нього вночі – дуже помиляється, наголошує джерело.

На додачу, артист не з тих батьків, які, після народження дитини, кидаються її "обмивати". Алкоголю Елтон Джон взагалі не вживає.


На малюка чекає багато дарунків, дизайнери вже заходилися облаштовувати дитячу, а новоспечені татусі насолоджуються першими дорогоцінними моментами, проведеними зі своїм чадом.

Елтон Джон та Девід Ферніш

Тим часом щаслива родина продовжує одержувати привітання від колег сера Елтона.

"Не можу дочекатися, коли вперше пригорну його", - так висловилася про маленького Закарі актриса Елізабет Херлі в своєму мікроблозі "Twitter".

Слова привітання написав у своєму блозі й актор Ніл Патрік Харріс, який, разом зі своїм партнером, цього року також став татом двох малюків, народжених сурогатною мамою.

Зірка серіалу "Як я зустрів вашу маму" висловив сподівання, що його синочки незабаром гратимуться разом з сином Елтона Джона.

Новину про поповнення в зірковій сім'ї прокоментував також британський телеведучий Пірс Морган, в чиєму шоу нещодавно якраз з'являвся співак.

"Почуваюся дурнем – протягом інтерв'ю сер Елтон навіть не натякнув, що вагітний", - написав він у "Twitter".

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів