Моїсеєв вже намагається говорити

4 січня 2011, 10:46

Російський співак Борис Моїсеєв досі перебуває у лікарні. Артист притомний і розуміє все, що йому говорять.

Стан Моїсеєва, госпіталізованого з інсультом наприкінці минулого року, залишається стабільним, пишуть "Вести.ру" з посиланням на "Інтерфакс".

"Наразі чергові лікарі, як і раніше, оцінюють стан Бориса як "середньої тяжкості". При цьому будь-яких погіршень вони не фіксують", - розповів журналістам асистент артиста Олександр Юдін.

В оточенні співака підкреслюють, що Моїсеєв перебуває при тямі, розуміє все, що йому говорять, і намагається спілкуватися.


"Він дихає самостійно, перебуває у свідомості й адекватно реагує на подразники. Видно, що він це робить свідомо. Крім того, Борис навіть намагається говорити з медперсоналом", - уточнив Юдін.

До слова, Новий рік Моїсеєв зустрів у колі близьких друзів, яких лікарі пустили до нього у палату, передає "Эхо Москвы".

Нагадаємо, Борис Моїсеєв був госпіталізований 20-го грудня з підозрою на інсульт. Лікарі поставили діагноз "порушення мозкового кровообігу".

У прес-службі погіршення здоров'я співака пов'язують з перевтомою: за два місяці Моїсеєв дав понад 40 концертів і знявся у новорічних "вогниках" на всіх центральних телеканалах Росії та України.

Фото "Вестей.ру"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів