Елтон Джон взяв за кумів лесбійок

10 січня 2011, 10:44

Син британського співака Елтона Джона матиме двох матусь, щоправда, хрещених.

Духовне виховання маленького Закарі артист вирішив довірити своїй давній подрузі, письменниці та редакторці Інгрід Сісчі та її лесбійській партнерці Сенді Брент.

Про це пише "The Daily Mail" з посиланням на близького друга 63-річного сера Елтона.

"Елтон міг обрати за хрещених будь-кого зі світу шоу-бізнесу, але він обрав пару дорогих друзів, які серйозно поставляться до своєї ролі", - розповів інформатор.


З його слів, Сісчі приятелює з Елтоном Джоном та його партнером Девідом Фернішем вже багато років.

Компанія має традицію щороку їздити до Африки. Збиралися вони разом і на Різдво. Інгрід та Сенді були одними з небагатьох, хто був у курсі "сурогатної вагітності" Джона та Ферніша.

Елтон Джон та Девід Ферніш

"Закарі – це все для Елтона й Девіда, тож вони обрали Інгрід та Сенді хрещеними з традиційних міркувань: дбати про дитину в разі, якщо з ними щось станеться", - поділився друг співака.

58-річна Інгрід Сісчі, яка свого часу була редакторкою журналу Енді Уорхола "Interview", нині мешкає в Нью-Йорку. Її 55-річна подруга Сенді до початку їхніх стосунків була заміжня за мільярдером Пітером Брентом, від якого має п'ятьох дітей.

Говорити про свого імовірного зіркового похресника Сісчі відмовилася.

"Це приватна справа", - відказала вона.

Таку саму відповідь дав і представник Елтона Джона.

До слова, сам Елтон Джон має аж десять хрещеників – включаючи сина Джона Леннона Шона, всіх трьох хлопчиків Девіда Бекхема та сина актриси Ліз Херлі Деміана.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів