Малахов звозив наречену до мами

13 січня 2011, 16:57

Російський телеведучий Андрій Малахов познайомив свою VIP-наречену Наталю Шкульову зі своєю мамою, пише "Комсомольская правда".

"Так, Андрій познайомив мене з Наталкою, все у них добре, але мені б не хотілося розповідати про особисте пресі. Для мене Андрійко - незвичайна людина, він прекрасний, турботливий син, я бажаю йому щастя", - заявила мама шоумена Людмила Миколаївна.

Нагадаємо, у листопаді минулого року стало відомо, що Малахов закрутив роман з 30-річною Наталею - журналісткою, видавцем та донькою свого боса.

З'ясувалося, що парочка майже півроку живе у цивільному шлюбі. А офіційно зареєструвати стосунки закохані планують цього літа.


Малахов зібрався одружитися

До слова, з батьками нареченої Малахов знайомий давно. Особливо Андрій, якщо вірити розповідям його друзів, дружний з майбутньою тещею. Вони відразу знайшли спільну мову, і Наташа отримала благословення на шлюб з телеведучим від своїх батьків.

Однак для Малахова чи не найважливішим було отримати благословення своєї мами Людмили Миколаївни. Жінка досі живе в рідному місті телеведучого - Апатити Мурманської області - і, незважаючи на всі умовляння сина, не хоче переїжджати до столиці.

Кілька років тому у шоумена помер батько, тому Малахов дуже переживає за здоров'я матері, за кожної зручної нагоди відвідує її в Апатитах.

Фото "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів