Депутату знадобилося зняти "команду актрис". ФОТО

13 січня 2011, 17:21

Один з депутатів під час засідання Верховної Ради захоплено писав повідомлення з проханням "підготувати хорошу команду актрис", щоб "знімати фільм".

"За руку" народного обранця зловив користувач соціальної мережі Facebook Kot Grishin, пише "ТСН".

Під час ранкового засідання ВР ради у середу, 12-го січня один з депутатів, стомившись від законотворчого процесу відволікся на написання цікавої смс-ки. Судячи з уривків текстівки, депутат просить "підготувати хорошу команду актрис", щоб "знімати фільм".

"...всего где-то через недельку буду основательно дней несколько. Готовь хорошую команду актрис. Будем снимать фильм :)", - так виглядає уривок повідомлення, який вдалося розгледіти на фото, викладеному в інтернет одним з користувачів Facebook.


Прізвище депутата, який пише смс на телефоні, не називається.

Проте, якщо вірити фотографії, відправник смс займає місце депутата на ім'я Геннадій. Також зазначається, що з-поміж 450 депутатів Ради ім'я Геннадій носять четверо: регіонали Васильєв та Самофалов, бютівець Задирко та Москаль з фракції НУНС.

Втім, Геннадій Москаль не може похвастатися таким густим волосяним покровом, як чоловік на фото з мобільним телефоном. А Геннадій Васильєв з минулої весни значиться заступником глави адміністрації президента і на засіданнях Ради його нечасто побачиш.

За деякими припущеннями, на фото знаходиться депутат Партії регіонів Самофалов - мовляв, і у нього, і у чоловіка з мобільним телефоном у волоссі вже сивина.

З місця Самофалова (ліворуч) чи Задирка (праворуч "бешкетував" депутат у ВР

Звісно, не виключено, що людина на фото займає і не своє місце у сесійній залі. Однаково, дивно, що котрийсь з депутатів у робочий час (годинник на мобільному показує 11:51) пише подібні дивні смс.

Фото користувача Facebook Kot Grishin, а також фото з сайту ВР

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів