У Козакова виявили рак

31 січня 2011, 14:18

Відомому акторові та режисерові Михайлові Козакову діагностували рак.

Погана новина прийшла з ізраїльської клініки, де наразі перебуває 76-річний артист, повідомляє "Экспресс-газета".

Медики поставили зірковому пацієнту страшний діагноз: рак легенів у неоперабельній формі.

У хоспісі неподалік від Тель-Авіва народного артиста Росії відвідують лише найближчі - діти і колишня дружина Ганна Ямпольська. Саме до неї Козаков повернувся, розлучившись наприкінці минулого року з молоденькою Надією Сєдовою.


Нагадаємо, минулої осені Михайло Козаков несподівано повернувся в Ізраїль до своєї четвертої дружини Ганни. Парочка розлучилася ще у 2003-му році, а за час шлюбу нажила двох спільних дітей.

З п’ятою ж дружиною - 29-річною Надією Сєдовою актор розірвав стосунки через суд. Ще до шлюборозлучного процесу Козаков встиг оголосити Надю аферисткою, яка бажає заволодіти його квартирою в Москві.

За версією Сєдової, її благовірний діяв під диктовку екс-дружини Ямпольської. Мовляв, та під час візиту Козакова до Ізраїлю, коли він прилітав провідати сина Мішу і дочка Зою, вселила йому думку, що він немічний старий і інвалід, не здатний утримувати нащадків.

Десять років тому Козаков з Ямпольською були щасливим подружжям

Після повернення до Москви актор одразу ж вирішити продати квартиру, де жив з Надією, щоб виручені гроші направити на навчання дітей.

За словами Сєдової, в травні 2010 року Ямпольська організувала американські гастролі Козакова. Однак лікарі відмовляли артистка їхати, адже за два тижні до цього він переніс клінічну смерть під час операції з видалення глаукоми.

Але Михайло Козаков не послухався медиків і вирушив до Америки, де відпрацював серію концертів. А потім разом із Ямпольською чомусь полетів до Ізраїлю. Залишатися там він начебто не збирався і напередодні від'їзду велів Надії: якщо з ним щось станеться за кордоном, поховати поруч з батьком на кладовищі в Москві.

Ганна Ямпольська представляла ситуацію зовсім інакше. Вона розповідала журналістам, що Михайло Михайлович переїхав до Ізраїлю за власною ініціативою.

Нібито юна дружина, з якою у актора колосальна різниця у віці - майже 47 років, тринькала його гроші і допікала закликами вести бурхливе світське життя. У результаті Козаков загримів до психлікарні з важкою депресією.

За словами Ганни, Козаков зателефонував їй прямо з лікарні, де провів майже півтора місяця, і попросив забрати його до себе, інакше накладе на себе руки.

Фото "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів