Холлі Беррі боротиметься за дочку в суді

1 лютого 2011, 13:45

Суперечку між актрисою Холлі Беррі та батьком її доньки Нали, манекенником Габріелем Обрі, вирішуватиме суд.

"Жінка-кішка" не схотіла сидіти склавши руки і взялася офіційно вирішити питання щодо опіки над своєю дитиною, повідомляє "US Magazine".

"Цього тижня Холлі Беррі була змушена відмовитися від зйомок у Нью-Йорку через судовий процес щодо опіки, який стосується її доньки", - йдеться у зверненні речника актриси.

"Вона намагалася вирішити це питання про опіку з батьком своєї дочки Габріелем Обрі по-дружньому, напряму, проте, враховуючи відсутність з його боку бажання співпрацювати, Холлі не має іншого вибору, окрім як звернутися за невідкладним втручанням суду", - повідомив представник Беррі.


Схоже, нанести удар у відповідь Беррі змусило те, що до суду вже встиг звернутися й сам Обрі. Чоловік вимагає, аби його офіційно визнали батьком 2-річної Нали.

Беррі має серйозні побоювання, що буде з її дочкою, коли протягом тривалого часу про неї піклуватиметься Обрі. Втім, Холлі "готова зробити всі потрібні кроки для того, щоб захистити її", сказав речник акторки.

"Головним пріоритетом для Холлі завжди були потреби та безпека її дочки, як у той час, коли Холлі й Габріель були парою, так і після їхнього розриву, Холлі діяла лише в інтересах своєї доньки", - додав представник зірки.

Фото "АР" з сайту "The Mirror"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів