Черновецький відсиджується в країні вина

2 лютого 2011, 11:24

Зниклого мера Києва Леоніда Черновецького, схоже, знайшли.

Як виявилося, "Льоня-Космос" вже не перший день перебуває у Грузії. Про це пише "Газета по-киевски" з посиланням на грузинських журналістів.

Видання відзначає, що Черновецький зупинився в одному з найрозкішніших готелів "Radisson Blu". І, судячи з усього, найближчим часом до Києва "бабколюбитель" не збирається.

"Ми довідалися, що номер у пана Черновецького зарезервований до середини лютого. Він перебуває в Тбілісі один, із приватним візитом, але в супроводі численної охорони. Поводиться дуже обережно й практично ніде не буває", - сказав шеф-редактор газети "The Messenger" Заза Гачечіладзе.


Найцікавіше те, що Черновецький не просто відсиджується у Тбілісі, а збирається інвестувати в економіку Грузії. Мовляв, мер хоче зайнятися будівництвом готелів. Принаймні, він цікавився цим питанням.

Посол Грузії в Україні Григол Катамадзе відзначив, що не раз спілкувався з Черновецьким, і той розповідав, як любить Грузію і як багато приємних спогадів у нього пов'язано з цією країною.

Черновецього розшукали у Грузії

"Я розповідав Леонідові Михайловичу про грузинські проекти, і які зараз відкриваються можливості для бізнесу. Він уважно слухав, але не знаю, чи зважився стати інвестором", - сказав Катамадзе.

До слова, готель у якому оселився Черновецький, - один із найрозкішніших у Тбілісі. У ньому 249 гарних номерів, але люкси відносно недорогі - до 300 доларів за добу.

У номерах люкс окрема їдальня, офіс, конференц-зал, міні-кухня.

Нагадаємо, столичні мешканці не бачили обраного мера понад півроку. У мерії подейкують, що зникнення Черновецького було санкціоноване "згори".

Джерела "Української правди. Київ" стверджували, що мер знаходиться в Ізраїлю.

27-го січня прем'єр Микола Азаров доручив голові Київської міської держадміністрації Олександру Попову знайти мера столиці Леоніда Черновецького до 1 лютого.

Фото "ТСН"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів