Черновецький підкинув Довгому обіцяний мільйон

6 грудня 2010, 10:23

Мер Києва Леонід Черновецький подарував секретареві Київради Олесю Довгому та його дружині Катерині Ілляшенко один мільйон доларів.

Про це у понеділок пише "Сегодня".

Нагадаємо, як писав ТаблоID, у січні 2009-го року Черновецький заявив, що заплатить мільйон доларів тому, хто знайде Довгому наречену.

Втім, оскільки наречена, як розповідав сам Довгий, знайшлася сама посеред вулиці, то й мільйон, судячи з усього, мусив дістатися їй.


Як пише газета, Леонід Михайлович прийшов на весілля до Довгого, яке відбулося 5-го листопада, з дарчою на ім'я Катерини Ілляшенко. Один з гостей розповів, що у Черновецького в руках був пакет, який він вручив молодятам.

Мільйон від київського мера секретар Київради з жінкою вирішили пустити на позитивний піар - доброчинність.

"Відповім коротко: так, мер стримав слово. Ми з Катею не хотіли афішувати цю тему, оскільки вирішили, що всі гроші, подаровані нам Леонідом Михайловичем (за винятком 5%-ого податку - а це 50 тисяч доларів, які будуть сплачені до бюджету ), а також частина наших сімейних заощаджень, підуть на добродійність ", - сказав Олесь журналістам.

Як зазначає видання із посиланням на працівника банку, $1 мільйон цілком може вміститися у великий пакет. Мовляв, це 100 стандартних пачок по $10 тисяч. Якщо врахувати, що пачка важить 100 грамів, то мільйон - це 10 кілограмів.

На радощах Олесь і Катя вирішили на вручений мільйон заснувати свій сімейний благодійний фонд, який буде займатися підтримкою молодих сімей. Наразі фонд нібито проходить реєстрацію, а програми - розробляються. Почнуть з Дніпровського району, в якому і розписалися молодята.

Фото "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів