У Мадонни відсуджуватимуть право на доньку

7 лютого 2011, 17:52

Сім'я прийомної доньки Мадонни збирається подати на поп-діву до суду.

Рідні 4-річної Мерсі, яку Мадонна вдочерила у 2009-му році, запевняють, що співачка не дозволяє їм бачитися з дівчинкою, пише "The Daily Star".

Бабуся Мерсі Джеймс каже, що не бачила дитину рівно 18 місяців - з тієї миті, як її забрала Мадонна.

До слова, спочатку рідні дівчинки були проти, аби її вдочеряла 52-річна поп-королева. Однак їм довелося поступитися зірці під тиском малавійського притулку, де жила Мерсі.


Зокрема, сім'я дитини погодилася відати дитину, бо їм обіцяли, що вони матимуть змогу постійно контактувати з дівчинкою.

Мадонна не хоче, щоб Мерсі спілкувалася з рідними?

"Я була проти усиновлення, але вони наполягали, наголошуючи, що це можливість, аби вона (Мерсі) отримала гарну освіту. Хіба я знала, що ніколи не побачу її знову?" - бідкається ще одна бабуся дівчинки.

Наразі родичі Мерсі готують папери, аби подати позов проти Мадонни. Вони вже звернулися за допомогою в головну організацію з захисту прав людини в Малаві - CILIC.

Нагадаємо, поп-діва лише з кількох спроб домоглася удочеріння маленької Мерсі. Мати останньої померла майже відразу після пологів, і родичі, які не мають коштів на її утримання, віддали Мерсі в притулок.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів