Із Мадонною хоче помиритися батько її доньки

10 серпня 2010, 13:33

Біологічний батько прийомної доньки Мадонни - 5-річної малавійської дівчинки Мерсі - прагне помиритися за артисткою та благає прислати йому фото дитини.

З таким проханням 26-річний Джеймс Камбева, який ніколи не бачив своєї дитини, звернувся до поп-зірки у неділю, пише "The Daily Mail".

"Я був би вдячний, аби Мадонна змогла надіслати мені фотографії, як вона (Мерсі) тепер виглядає, бо я позбавлений радості бути із нею", - каже Джеймс.

"Це емоційно болить мені як батькові. Я дуже щасливий, що Мадонна дбає про неї", - каже він.


"Але як батько, відколи я почув, що вона (Мерсі) досі жива, я прагнув зустрітися з нею, і я сподіваюся, що одного дня я з нею зустрінуся", - переконаний Джеймс, що переїхав до Південної Африки, аби заробити собі на квиток до Великобританії.

Батько хоче побачити доньку Мерсі, яку вдочерила сама Мадонна

Зі слів чоловіка, він був упевнений, що маленька Мерсі померла під час пологів, разом зі своєю 14-річною матір'ю. Вже згодом, каже Камбева, він взнав, що дівчинка вижила й знаходиться у сиротинці.

Чоловік запевняє, що мати дитину - це "благословення", тай не буває й дня, коли б він не думав про свою дочку.

"Я б хотів примиритися із Мадонною, аби я зміг зустрітися із моєю дитиною", - запевняє Камбева.

Попередньою нагодою побачити дочку Камбева не скористався - у квітні Мадонна якраз навідувалася до Малаві із обома своїми прийомними дітьми - Мерсі й Девідом. Вона саме хотіла, аби малюки зустрілися із біологічними родичами та "зрозуміли своє коріння".

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів