Собчак вважає себе символом заздрості

10 лютого 2011, 15:19

Російська телеведуча та тусовщиця Ксенія Собчак розповіла про свої заробітки та закликала усіх їй заздрити, пише "Комсомольская правда".

"У цьому році я заробила 2,5 мільйони доларів, купила таунхаус, де роблю гардеробну у 80 метрів, і брала участь у п’яти телевізійних проектах", - похвалилася білявка.

"Моя талія - 58 сантиметрів. Я написала книгу, яка стала бестселером, і знялася у кіно. Так і ще, вдягнувши смарагд у 39 карат, я відмовилася від усіх корпоративів і їду з коханою людиною відпочивати на цілих 20 днів! А ви? Ви заздріть!", - додала Ксюша.

Собчак впевнена, що є комусь пощастило народитися більш розумним і щасливішим. І з цим треба змиритися.


"Люди чомусь не можуть прийняти факт природніх обмежень, не можуть повірити, що хтось народжується чи стає розумнішим, освіченішим, красивішим та більш удачливим за них. І треба знайти причину, чому у тебе не виходить. В інших. І, чомусь, ніколи у собі", - заявила телеведуча.

Окрім цього Ксенія вважає, що вона - символ заздрості:

"Ксенія Собчак, як би нескромно це не звучало, є ніби символом поняття заздрості. Ксенія Собчак - квінтесенція заздрості. Ви не можете пробачити сам того, що в глибині душі знаєте, що я не дура, не урод, не фрік, що я подобаюся чоловікам, що у мене цікаве життя, успішна кар'єра, хороший смак, що я вмію відстоювати свою думку і хочу багато і якісно працювати".

"Усе моє існування викликає рефлекторну, нічим не контрольовану заздрість. Оскільки заздрість незнищенна, друзі, молю вас, - бережіть Ксенію Собчак!", - додала тусовщиця.

Фото "Твой день"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів