Дружина Тома Круза готує папери на розлучення?

11 лютого 2011, 13:29

Актриса Кеті Холмс, яка є дружиною Тома Круза, кажуть, почала готувати папери на розлучення.

Днями 32-річна Кеті нібито попросила свого батька-адвоката допомогти їй з необхідними документами, повідомляє "The Daily Mail" з посиланням на "Grazia".

Мовляв, Холмс хоче, аби папери були готові, якщо вона в один з днів схоче розлучитися з Крузом.

До слова, татусь актриси - адвокат з 40-річним стажем у сфері розлучень. Тож він залюбки погодився допомогти зірковій доці.


Як відзначає видання, останнім часом Холмс дещо посумнішала.

Так, нещодавно актриса разом з чоловіком та донькою Сурі обідали в одному з тайських ресторанчиків у Ванкувері. Очевидці розповіли, що Кейт майже увесь час сиділа з похмурим обличчям.

Подейкують, Холмс дуже переживає, що її кар’єра у кіно не складається, а у її чоловіка навпаки - все гаразд.

Кеті Холмс планує розлучитися з Томом Крузом?

І дійсно, останній проект за участю Кеті - міні-серіал про родину Кеннеді - закрили ще до того, як він вийшов на екрани.

Подейкують, що засмучена актриса зателефонувала Крузу і виказала все що думає.

"Вона сказала йому, що її кар'єра злилася в унітаз, і люди говорять про неї лише тому, що вона одружена з Томом Крузом", - розповіло джерело.

Холмс і Круз побарилися у 2006-му році. Тоді багато хто говорив, що Кеті вийшла заміж за Круза, щоб повернутися на екран. Адже останній найбільш успішний проект за участю актриси - "Бухта Доусонів" - завершився ще у 2003-му році.

Нагадаємо, у листопаді минулого року з'явилися чутки, що Кеті Холмс і Том Круз більше не живуть разом. Мовляв, актриса переїхала до власного будинку, оскільки хотіла побути на самоті.

Фото "Reuters" з сайту "Today"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів