Lady Gaga вилупилася з яйця-кокона на "Греммі". ФОТО

14 лютого 2011, 14:33

Епатажна співачка Lady Gaga з'явилася на церемонії нагородження "Греммі-2011" в яйці-коконі.

У неділю Лос-Анджелесі була вручена найпрестижніша американська музична нагорода "Греммі", повідомляє "ВВС".

Найбільше статуеток у вигляді золотого грамофону цього року отримала таж таки Lady Gaga та кантрі-тріо "Lady Antebellum".

Lady Gaga "приїхала" на церемонію в яйці-коконі

Так, американський гурт "Lady Antebellum" здобув п'ять нагород. Зокрема, його композиція "Need You Know" і однойменний диск удостоїлися "Греммі" в номінаціях "Пісня року" та "Запис року".


Lady Gaga, яку винесли на червону килимову доріжку в гігантському яйці-коконі, одержала три грамофони: за "Кращий жіночий вокальний виступ року", за "Кращий музичний відео кліп" та "Кращий вокальний поп-альбом".

По три нагороди одержали також реппер Jay-Z та Джон Ледженд, що виступає в жанрі соул.

Репер Емінем номінувався одразу в 10 категоріях, але одержав лише дві нагороди: "Кращий реп-альбом" та "Краще сольне виконання репу".

Легендарний сер Пол Маккартні став лауреатом "Греммі" за краще вокальне рок-виконання: цим призом було відзначено запис концерту екс-бітла Good Evening New York City.

"Вилупилась" Gaga вже на сцені

Тим часом зібрання творів "The Beatles" стало "Кращим історичним альбомом".

"Греммі" за кращий рок-альбом одержала група "Muse", а кращим танцювальним треком стала композиція "Only Girl in the World" Ріанни.

"Кращим класичним альбомом" став "Реквієм" Джузеппе Верді. У його створенні брали участь російські артисти - солісти Маріїнського театру Ільдар Абдразаков та Ольга Бородіна.

Послухати хіти-переможці "Греммі-201й" можна на порталі "Українська правда. Життя": "Греммі - 2011": Леді Гага з яйця та відносний провал Емінема.

Фото "MTV" та "Reuters" з сайту nytimes.com.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів