Невідомі захопили маєток Гая Річі

15 лютого 2011, 13:46

Лондонський маєток вартістю в 9,6 мільйонів доларів, що належить режисерові Гаю Річі, захопили скватери – "загарбники", що заселяються в незайняті будинки.

Для поліції, яка прибула на місце події, скватери залишили повідомлення на вікні:

"Офіційне попередження. Прийміть до вашого відома… що ми живемо в цьому будинку, це наш будинок і ми маємо намір залишитися тут".

Більше того, скватери звернулися до своїх однодумців через Twitter із закликом приєднатися до них, пише "The Daily Mail".

Як розповів один із сусідів, що побажав лишитися неназваним, від нових пожильців маєтку не чути ані звуку.

А тим часом правоохоронці досі не знайшли жодної підстави для втручання.

"Я вважаю, я сподіваюся, що вони (представники поліції) зроблять усе можливе для того, щоб ті забралися", - додав сусіда.

Група скватерів, що називає себе "Справді вільною школою" до неділі мешкали поблизу будинку Річі, розташованому в розкішному районі Фіцровія.

Організація справді займалася такою собі просвітницькою діяльністю – іншим скватерам пропонувалося повчитися ворожінню на картах таро, захопленню будинків та безкоштовним поїздкам у громадському транспорті.

Сам Річі ще не встиг пожити у своєму помешканні. Придбавши його торік у травні, колишній Мадонни лише минулої п'ятниці закінчив усі перебудови. На його замовлення, два будинки було об'єднано в один.

У новому маєтку, якщо, звісно, його вдасться звільнити від непроханих гостей, Річі має намір оселитися зі своєю дівчиною, моделлю Джекі Ейнслі.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів